En pressedag over al forventning: Tak til alle

For en kort stund glemte vi alt om korte mørke dage og kulden, der langsomt kryber ind under huden, da vi torsdag d. 27/10 holdt vores anden pressedag i livsstilsafdelingens korte levetid. Omdrejningspunktet for denne pressedag var, at sommerens lette og farverige kollektioner nu er kommet i hus – klare til at blive vist frem for pressen.

Dagen blev afholdt i Integrals nye lokaler sammen med vores venner fra Won Hundred og SOULLAND, som denne dag havde lånt nogle stænger i showroomet, så vi i fællesskab kunne vise vores fantastiske kollektioner frem.

Vi vil gerne takke vores sponsorer og samarbejdspartnere, som i høj grad var med til at danne rammerne for denne skønne dag, hvor vi fik U’Luvka Vodka fra Scandinavian Distributions, lækre cupcakes fra Serenity i Grønnegade, Vitamin Well, vodka fra Belvedere, musik fra Sound of Copenhagen og vin fra Banrock Station.

Dagen gik over al forventning – stort set alle Danmarks livsstilsmagasiner og aviser nåede forbi i løbet af dagen; lige fra Euroman, Costume, Elle og Woman til Børsen, Berlingske og Ekstrabladet, foruden alle de seje bloggere, som får mere og mere indflydelse på den danske modescene. Sammenlagt slog mere end 75 journalister, moderedaktører, stylister og bloggere vejen indenom Integral for at se de nye SS12 kollektioner.

Stor tak til alle jer, som kiggede forbi!

Barbara, Christina og Gunnvør